Valmentajasi: Pauliina Pakarinen

Kuka olen?

Etsitkö valmentajaa, joka panostaa sinuun yksilöllisesti ja on oikeasti kiinnostunut siitä, millaista arkesi on? Oletko kenties tuhlannut rahaa nettivalmennuksiin saavuttamatta kuitenkaan pysyviä tuloksia?

Olet tullut juuri oikeaan paikkaan, koska itselleni jokainen asiakas on tärkeä. Kuuntelen toiveet, haluan tietää aiemmat liikuntatottumukset ja myös toivomuksia saa esittää. Joillekin sopii rauhallisempi tahti ja jotkut haluavat tiukan valmentajan. Minusta saat ne molemmat tai vain toisen tarvittaessa.

Valmennuksissani syödään monipuolisesti ja terveellisesti. Opit paljon uutta ravinnosta ja treenistä valmennuksen aikana. Kaikissa valmennuksissa ruokavalio on mahdollista saada sekavaliona, maidottomana, gluteenittomana tai kasvisversiona.

Perustietoja minusta:

  • Pauliina Pakarinen, 26 vuotta
  • Trainer4You personal trainer,  kuntosalivalmentaja ja bikini fitness kisavalmentaja
  • Bikini fitness kilpaurheilija, 2 x SM pronssi vuosina 2014 ja 2016
  • 11 vuoden kuntosaliharjoittelutausta
  • Erikoisuutena varsinkin ruokavalio ja sen vaikutus eri tavoitteissa sekä kehonmuokkaus

 

Valmentajana olen tiukka, mutta kannustava. Suunnittelen ohjelmat jokaisessa valmennuksessa niin, että asiakkaan on helppo noudattaa niitä omassa arjessa. Näin myös elämäntapamuutoksesta tulee pysyvä. Itselleni valmentaminen ei ole pelkkiä vaakalukemia, vaan pystyn antamaan henkistä tukea myös muuhun elämään, joka on treenin lisäksi yhtä tärkeää. Valmennuksissani saat varmasti lisää itsevarmuutta ja opit uuden elämäntavan salat, aloitustasosta riippumatta!

Lähdetään liikkeelle, ota yhteyttä!