Nettivalmennukset

nettivalmennus-rasvanpoltto-fitbooty

FitBooty-nettivalmennus

FitBooty-nettivalmennus on 8 viikon mittainen rasvanpolttoon keskittyvä valmennuskokonaisuus. Valmennuksessa treenataan kuntosalilla tehokkaiden treenien avulla ja rasvanpolttoa boostataan HIIT-harjoitusten avulla. Vaihtoehtoisesti voit treenata kotona kahvakuulan ja painojen kanssa – saat halutessasi ohjelman kotiin, jolloin myös kesätreenit onnistuvat mutkattomasti!

Valmennuksen kesto on yhteensä 8 viikkoa, jonka aikana rasva palaa ja kroppa saa naisellisia muotoja! Voit valita ruokavalioksi sekavalion, maidottoman, gluteenittoman tai kasvisruokavalion. Opit syömään terveellisesti ja monipuolisesti sekä opit uuden elämäntavan salat.

Treeniohjelma on jaettu neljälle treenipäivälle, jolloin kropan jokainen lihasryhmä tulee treenattua tehokkaasti. Valmennuksen avulla saavutat muodokkaan, timmin ja tiimalasimallisen vartalon.

Täytä vähintään vaadittavat tiedot lomakkeeseen. Saat vastausviestissä maksutiedot.


FitBooty-nettivalmennus

 • Rasvanpoltto, painon pudotus, kiinteytyminen
 • Kesto 8 viikkoa
 • Monipuolinen ja runsas ruokavalio
 • 3-tai 4-jakoinen treeniohjelma salille tai kotiin
 • Ohjeistus aerobiseen harjoitteluun
 • Hinta 54,90€ (sis. alv 24%)

 


 

lihasmassankasvatus-treeniohjelma-ruokavalio

 

Muscle & Fit -nettivalmennus

Muscle & Fit -nettivalmennus on 10 viikon valmennuskokonaisuus, jonka tavoitteena on maksimoida lihaskasvu ja pitää samalla kehonkoostumus siistinä. Saat lihaksikkaan ja muodokkaan kropan, opit syömään monipuolisesti ja treenaamaan tavoitteellisesti.

Valmennuksen kesto on yhteensä 10 viikkoa ja se sisältää kaksi erilaista ruokavaliota; toinen treenipäivälle ja toinen lepopäivälle. Voit valita ruokavalioksi sekavalion, maidottoman, gluteenittoman tai kasvisruokavalion.

Saat kaksi erilaista treeniohjelmaa, joiden avulla treenaat koko kropan läpi tehokkaasti. Valmennus alkaa 4 viikon treenijaksolla, jonka jälkeen pidetään kevyt viikko. Kevyen viikon jälkeen siirrytään uuteen ohjelmaan, jonka avulla lihakset saavat uutta ärsykettä.

Valmennus sisältää myös aerobisen suunnitelman, jonka avulla kehonkoostumus pidetään siistinä, vaikka syödään runsaasti. Aerobisen osuus on kuitenkin minimaalinen ja valmennuksessa keskitytään kovaan salitreeniin.

Kymmenen viikon jälkeen sinulla on lihaksikas, voimakas ja hyvinvoiva kroppa! Valmennus sopii niin miehille kuin naisille ja molemmille on omat valmennukset. Jos et pistä pahitteeksi maksimaalista lihaskasvua, on tämä valmennus sinun juttusi!

Täytä vähintään vaadittavat tiedot lomakkeeseen. Saat vastausviestissä maksutiedot.


Muscle & Fit -nettivalmennus

 • Lihasmassan kasvatus, kehonkoostumus muuttaminen
 • Kesto 10 viikkoa
 • Monipuolinen ja runsas ruokavalio
 • 4-jakoinen treeniohjelma salille, 2 erilaista ohjelmaa
 • Ohjeistus aerobiseen harjoitteluun
 • Omat valmennukset naisille ja miehille
 • Hinta 59 € (sis. alv 24%)

 


 

 

ruokavalio.treeniohjelma

Henkilökohtainen ruokavalio- tai treeniohjelma / koko paketti.

Haluatko treenata kehittävästi ja oppia syömään monipuolisesti? Haaveiletko startista uuteen elämäntapaan? Haluatko saada henkilökohtaisen valmennuksen, mutta et ole valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen valmennukseen?

Henkilökohtainen ruokavalio-ja/tai treeniohjelma suunnitellaan juuri sinun arkeen sopivaksi. Voit olla kuntosali-tai jonkin muun lajin harrastaja, sinä päätät! Me suunnittelemme sinulle valmennuksen, jonka avulla poltat rasvaa, pudotat painoa tai parannat suorituskykyä.

Ruokavalioksi voit valita seka-, maidottoman-, gluteenittoman-, tai kasvisruokavalion. Toivomukset otetaan huomioon ja ruokavalio pyritään rakentamaan mieltymysten ympärille, jotta uuden elämäntavan aloittaminen on entistä hauskempaa! Jo pelkän ruokavalion avulla on mahdollista pudottaa monta kiloa ja karistaa senttejä vyötäröltä.

Treeniohjelma suunnitellaan salille tai kotiin, molemmilla tavoilla saavutetaan varmoja tuloksia! Treenien määrä suunnitellaan aina sopivaksi muiden harrastuksiesi rinnalle.

Kaikkiin paketteihin kuuluu aina viikon mittainen vastauspalvelu, eli voit lähettää meille kysymyksiä ohjelmien saamisen jälkeen. Olemme täällä sinua varten.

Lähde mukaan nyt tavoittelemaan omaa unelmakroppaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!


Henkilökohtainen ruokavalio- ja treeniohjelma

 • Rasvanpoltto, laihduttaminen, hyvinvoinnin lisääminen
 • Treeniohjelma, salille tai kotiin
 • Hinta ruokavalio tai treeniohjelma yksittäin 79 €, molemmat yhdessä 149€ (sis. alv 24%)