Henkilökohtainen etävalmennus

henkilokohtainen-etavalmennus-rasvanpoltto-laihdutus

Henkilökohtainen etävalmennus 

Henkilökohtainen etävalmennus on sinun juttu, jos kaipaat vahvaa tukea onnistumiseen ja pidät siitä, että kehitystä seurataan säännöllisesti. Etävalmennuksiin kuuluu aina yksilöllisesti räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma, joihin tehdään muutoksia kehityksen edetessä ja säännöllisin väliajoin.

Kehitystä seurataan viikoittain ja valmennuksen aluksi asetetaan tavoite, jota kohti valmennuksessa mennään. Valmennus vaatii sitoutumista myös asiakkaalta, mutta silloin myös tuloksia saadaan varmasti.

Etävalmennuksessa voi toteuttaa sinulle sopivalla tavalla. Voit käydä salilla tai vaikkapa tanssitunnilla, sillä ei ole väliä, koska ohjelmat suunnitellaan aina sinun tavoitteeseen ja arkeen sopivaksi! Etävalmennus toimii myös hyvänä starttina uudelle elämäntavalle, juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa ja tuntemuksia sekä kuulumisia saa laittaa viikoittaisen raportin lisäksi milloin vain puhelimessa, WhatsAppilla tai vaikkapa Facebookin Messengerissä, jos se on sinulle sopivin tapa. Etävalmennuksilla saadaan varmoja tuloksia ja opit uutta itsestäsi!


Valmennuksen tiedot

  • Rasvanpoltto, laihduttaminen, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos
  • Kesto 3 kuukautta
  • Hinta 199€ (norm. 249 €) (sis. alv 24%) Valmennuksen voi maksaa 1 tai 2 osassa!