Etävalmennus 12kk

1 049,00 

Etävalmennus on sinun juttu, jos kaipaat vahvaa tukea onnistumiseen ja pidät siitä, että kehitystä seurataan säännöllisesti. Etävalmennuksiin kuuluu aina yksilöllisesti räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma, joihin tehdään muutoksia kehityksen edetessä ja säännöllisin väliajoin.

Poista
tuotetunnus (SKU) etavalmennus-12kk Osasto:

Kuvaus

Etävalmennus on sinun juttu, jos kaipaat vahvaa tukea onnistumiseen ja pidät siitä, että kehitystä seurataan säännöllisesti. Etävalmennuksiin kuuluu aina yksilöllisesti räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma, joihin tehdään muutoksia kehityksen edetessä ja tarpeen mukaan.

Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa ja tuntemuksia sekä kuulumisia saa laittaa viikoittaisen raportin ja kehityksen seurannan lisäksi milloin vain.

Etävalmennuksilla saadaan varmoja tuloksia ja opit uutta itsestäsi!

Otan etävalmennuksiin vain kourallisen verran valmennettavia, joten pystyn panostamaan kaikkiin täysillä! Etävalmennuksiin on mahdollista yhdistää ohjauspaketteja pk -seudulla.

Valmentajasi ottaa sinuun heti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse valintasi mukaan ja aloittamaan pääset jo muutaman päivän kuluessa!

Lisätiedot

Pituus

120 – 149 cm,  150 – 179 cm,  180 – 200+ cm

Sukupuoli

Nainen,  Mies

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etävalmennus 12kk”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

WhatsApp chat